Garmin Forerunner tips

De Garmin Forerunner serie is een reeks sporthorloges met (een beetje afhankelijk van het type) ingebouwde GPS en ANT+ ontvanger. Hierdoor zijn de horloges in staat om naast de tijd een hele hoop andere gegevens te registreren over je (sport)prestaties.

Zelf heb ik sinds maart 2010 een Garmin Forerunner 305 waar ik zeer enthousiast over ben. Helaas was dit geen onverdeeld genoegen, de Forerunner 305 ging  al vrij snel kapot, en nog een keer, én nog een keer… Net binnen een jaar heb ik hem toen ingeruild voor een Garmin Forerunner 310XT waar ik momenteel mijn trainingen mee afwerk.

Op mijn blog heb ik een aantal tips geschreven voor andere Forerunner eigenaren. Op deze pagina vind je een overzicht van deze tips.

Tips

[catlist id=262 numberposts=-1]

Opmerkingen en aanvullingen over de specifieke tips graag onder die artikelen.