Zondagmiddagsnacks – week 22 – 2011

Fotocredit: Andrew Huff @ Flickr.

Op zondag een overzicht van alle “overige” dingen die ik deze week tegen kwam. Lekker voor op de luie zondag wanneer je anders toch maar een beetje doelloos over het internet aan het zwerven bent.

Deze week: een nieuw Europees record op de 10.000m baan (video), een McDonalds marathon en Mart Smeets over Mart Smeets.

Mo Farah loopt Europees record op de 10km

Wat een topatleet is dit toch. Geweldig! Hier de laatste vier ronden van de race.

McDonalds Marathon

Je moet er maar zin in hebben, een hele maand McDonalds eten en dan een marathon gaan lopen. Hier het artikel. Altijd mooi om te zien hoe dit soort dingen gebracht wordt, bijna alsof het te danken is aan het McDonalds-voer. “Honderden mensen die beweerden dat het onmogelijk was”, ondanks dat die mensen natuurlijk geen idee hadden hoeveel de beste man erbij trainde. Wat echt interessant zou zijn: de vergelijking wat hij zou lopen als hij wél normaal zou eten.

Mart Smeets over Mart Smeets

Afgelopen week al even langs gekomen op Geenstijl maar het mag nog best even wat aandacht krijgt. Mart Smeets die praat over Mart Smeets. Veel smeriger wordt het niet.

Collega’s vragen me om het vaker te doen, want het is zo fijn, die losse manier van praten. Want ik gebruik dus geen autocue. Autocue kills television.

Blogposts van deze week

Dat was ‘m wel weer voor deze week. Fijne zondag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *