Zondagmiddagsnacks – week 21 – 2011

Fotocredit: Andrew Huff @ Flickr.

Op zondag een overzicht van alle “overige” dingen die ik deze week tegen kwam. Lekker voor op de luie zondag wanneer je anders toch maar een beetje doelloos over het internet aan het zwerven bent.

Deze week: prachtig filmpje van de Holland Acht (roeien), de Fossil MetaWatch, hardlopen in Gaza en foto’s van de Giro d’Italia.

Training van Holland Acht

Mooi filmpje dat maandag bij Holland Sport werd uitgezonden. De Holland Acht aan het trainen op de Bosbaan in Amsterdam. Topsport!

Haalt het alleen niet bij het filmpje van Parijs – Roubaix een ruime maand geleden, ook bij Holland Sport.

MetaWatch van Fossil

Interessante ontwikkeling bij Fossil. Ze gaan een horloge ontwikkelen dat via bluetooth aangestuurd kan worden om allerhande informatie aan je pols weer te geven. Denk daarbij aan informatie uit je telefoon (gemiste oproepen, laatste sms bericht) maar wellicht ook informatie vanuit bijvoorbeeld RunKeeper of andere GPS hardloop-apps. De bedoeling is om een soort “horlogeplatform” te ontwikkelen waarmee developers zelf aan de slag kunnen om er een invulling aan te geven. DCrainmaker heeft de ins- en outs.

GigaPica – Fun and wealth in Gaza

Bijzondere foto van hardlopers in de Gazastrook. De hele serie staat op GigaPica, maar daar zit verder weinig sport bij.

Foto’s Giro d’Italia

Bizar hoe die renners af en toe omhoog moeten, zichzelf een weg banend tussen de idioten fans tijdens de tijdrit van afgelopen woensdag. Meer foto’s op Steephill.tv.

Ook mooie foto’s van de etappe van gisteren, waar Kruiswijk super reed.

Meer foto’s van gisteren (plus video van de laatste kilometers) op Cyclingtipsblog.com.

Blogposts van deze week

Nu op naar de “Lintloop” in Leidsche Rijn voor een 10km! Fijne zondag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *