Lopen aan de andere kant van de wereld?

De komende vier maanden zit ik samen met mijn vriendin in het buitenland. We maken een rondreis van Maleisië naar Singapore, Vietnam, Cambodja, Laos, de Filipijnen en Australië.

Uiteraard gaan de loopschoenen mee, vier maanden niet sporten dat lukt me niet. Hopelijk kan ik wat mooie en rustige plekken vinden om mijn kilometers te maken! Deze blog zal waarschijnlijk iets minder up-to-date gehouden worden. Samen met Daan heb ik daarentegen een reisblogje waar je kunt volgen waar we uithangen.

Als zoethoudertje een foto van de marathon van Amsterdam die ik nog niet eerder gezien had. Zo ziet wanhoop eruit als je na 40km continue tegen de kramp aan zit.

Tot over 4 maanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *