Amsterdamse bos – 23km – 4:10/km

Vanavond na mijn werk mocht en moest ik van mezelf weer aan de slag in het Amsterdamse Bos. Het werd een lekkere training van 23km die ik erg vlak liep. Met het heerlijke loopweer van vandaag zeker geen straf!

Na de teleurstelling van afgelopen zondag tijdens de Dam tot Damloop waar ik er niet in slaagde op mijn PR aan te scherpen had ik vandaag vooral behoefte aan een training die lekker ging. Het hoefde niet snel en ook niet extreem lang: als ik er maar een goed gevoel aan over zou houden.

Vanaf de eerste meters ging het al lekker. Hartslag goed, tempo goed en een ontspannen gevoel. Dat het dan een beetje heiig is, er een waterig zonnetje schijnt en de temperatuur echt heerlijk is maakt het helemaal af! Alle details van deze training vind je hier.

Ik ben weer vol goede moed over aanstaande zondag: de 10km Singelloop van Utrecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *