Van plassen stampen krijg je HONGER!

Met een volle dag aan zeikweer moest het er natuurlijk van komen dat ik lekker door de plassen kon stampen tijdens mijn training. Het Amsterdamse Bos leent zich daar gelukkig uitstekend voor!

Direct na mijn werk vertrokken vanaf het Sportcentrum naar het Amsterdamse Bos om een beetje warm te worden. Vervolgens grotendeels de 21km route gelopen die ik bij het keerpunt langs de bosbaan afsneed om direct door te lopen naar de VU.

Na zo’n 12km had ik enorme trek gekregen en begon ik echt als een slappe vaatdoek te lopen. Een bibberig gevoel en zelfs een beetje licht in het hoofd, niet prettig! Na 18,26km op gemiddeld 4:19/km was het meer dan mooi geweest. Ik had m’n modderbenen binnen!

Alle details vind je hier, ik verdenk mijn 305 er overigens van niet al te nauwkeurig gemeten te hebben tussen de bomen en met de bewolking. De eerste 10-12km ging voor m’n gevoel een stuk harder dan de data laat zien. Maar wellicht was dat verbeelding..?

One thought on “Van plassen stampen krijg je HONGER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *