Alweer bijna “back-on-track”!

Afgelopen zaterdag was het even schrikken toen ik na anderhalve week rust/vakantie behoorlijk in het rood liep tijdens een toch niet bijzonder snelle 6,5km training. Gisteren op de fiets heb ik ook flink af moeten zien om de 115km vol te trappen. Vandaag ging het echter weer prima!

Een niet al te snelle 10km (4:11/km) met een gemiddelde hartslag van 160 met goede opbouw en geen overdreven hoge hartslagpieken. De laatste kilometer heb ik lekker aangezet en 3:46/km gelopen. Voelde erg goed met het oog op de Dam tot Damloop van aanstaande zondag! Alle details vind je hier.

2 thoughts on “Alweer bijna “back-on-track”!

    1. Maarten Post author

      Ga je mijn nummer even DM-en op Twitter zodat we eventueel handjes kunnen schudden in Amsterdam! Ben er de hele dag omdat mijn vader later start en niet zo snel meer is..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *