Vier dagen naar Londen, nu weer sporten!

Afgelopen anderhalve week heb ik niet getraind, geen wedstrijden gelopen en zelfs helemaal niet gesport. Ik was een paar dagen in Londen en heb daar heerlijk al het sporten even achter me gelaten! Vandaag heb ik de training weer rustig opgepakt.

Voor mij was het de eerste keer Londen, ik was überhaupt nog nooit in de UK geweest. Erg mooie stad en zeker een aanrader om een keer een paar dagen heen te gaan! Hieronder wat foto’s ter illustratie.

Hardlopen

Vandaag ben ik weer voor een korte training van slechts 6,5km gegaan om het gevoel weer te krijgen. Met een veel te hoge hartslag (168 gemiddeld) voor het tempo wat ik liep 4:10/km was het duidelijk weer even wennen..! Details vind je hier.

Gerrie Knetermann Classic

Morgen rij ik met een aantal collega’s in Amsterdam de Gerrie Knetermann Classic, een wielertocht over 100km (109km zien ik nu op de site, ivm werkzaamheden) met een “klassementje” voor de beklimming van het kopje van Bloemendaal. Ik heb er zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *