Overzicht augustus 2010

Afgelopen maand heb ik weer lekker wat kilometers hardgelopen en iets minder op de racefiets gezeten. Met 281km hardlopen haalde ik mijn doel van 300km weliswaar niet, maar werd er wel weer een hele flinke stap richting de marathon van Amsterdam gezet.

De nadruk lag deze maand duidelijk op de langere duurlopen. Met trainingen van 27km, 30km en 33km plus een dag met 30km verdeeld over twee sessies. Het twee keer trainen bevalt opzich goed!

Door de lengte van de trainingen lag mijn snelheid deze maand wel weer een stuk lager dan de stijgende lijn van de voorgaande maanden zou doen vermoeden. Op de laatste dag van de maand echter toch nog een mooie “snelheidspiek” neergezet door een super PR te lopen op de 5km!

Al met al weer een mooie sportmaand in aanloop naar een maand met twee -voor mij- belangrijke loopwedstrijden (Dam tot Damloop en de Singelloop in Utrecht) en een wielerevenement (Gerrie Knetemann Classic, Amsterdam)! Qua loopkilometers mik ik voor september op 275km. Fietsen wordt nu wel echt bijzaak in verband met de marathon halverwege oktober.

Maar eerst..

..vandaag een feestje vieren (Lief Festival) en morgen een feestje vieren (verjaardag) en dan 4 dagen naar Londen!

One thought on “Overzicht augustus 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *