Heerlijke training over 14km, morgen 5km wedstrijd

Vandaag had ik er eigenlijk maar weinig zin in. De bakken met regen van gisteren en vanmorgen hadden mijn humeur niet zoveel goed gedaan. Gelukkig ben ik toch gegaan en had ik iets meer dan een uur later -letterlijk- een euforisch gevoel toen ik park Oog in Al weer binnen kwam lopen na 14km.

Het rondje door de Meern is een beetje een standaard rondje geworden dat ik regelmatig loop. Omdat ik het gedurende de reparatie van mijn Forerunner iets te vaak gelopen heb had ik de laatste tijd niet zoveel zin meer in. Vandaag ging het echter heerlijk. Kilometers rond de 4:02/km zonder dat het moeite kostte (HR 157-158) en de laatste vier kilometer lekker aangezet en de laatste twee kilometer zelfs 3:52 en 3:50/km gelopen. Super! Volledige trainingsdetails.

Vechtloop (5km)

Morgenavond loop ik in Maarssen mee met de Vechtloop (lelijke-website-zonder-informatie-alert!). Mijn 5km kan wel wat scherper en we gaan morgen eens kijken of ik in de buurt van de 18:30 kan komen! Volgens de iPhone app “Race Pace” moet ik -op basis van mijn 10km tijd- 18:12 kunnen lopen. Zelf geloof ik daar niet zo in, maar we zullen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *