Verloren van de Virtual Partner, wel lekker gelopen!

Vandaag heb ik voor het eerst de Virtual Partner functie op mijn Forerunner uitgeprobeerd. Hierbij stel je een afstand en eindtijd in, waarbij je onderweg te zien krijg of je hierop voor of achter ligt (in meters). Ik probeerde het op mijn vaste ronde van 10km langs het Merwedekanaal en Amsterdam Rijnkanaal (ingesteld op 39:00) en verloor uiteindelijk van mijn virtuele meeloper (ik had 39:21 nodig). Geeft niks, ik heb wel lekker gelopen!

Onderweg heb ik -doordat ik het scherm expres alleen op de weergave van het verschil tussen mij en de virtual partner had gezet- voor het eerst sinds tijden niet op mijn horloge gekeken voor hartslag en huidige snelheid. Dat is ook af en toe best wel lekker merk ik!

Opvallend is ook hoe “hoog” mijn hartslag –mijn HRmax is maar 181– uiteindelijk geweest was, dat gevoel had ik onderweg zeker niet! Gemiddelde hartslag 165, prima voor een snelle 10km. Hier vind je alle gegevens over deze training.

Aan het eind van de middag nog een keer trainen! Nu aan mijn scriptie werken..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *