Lekker training (17km) met Forerunner weer om m’n pols!

Vandaag was het zover mijn Forerunner 305 is -hopelijk nu definitief- back in town! Natuurlijk meteen om mijn pols gedaan en een lekker training mee gelopen.

Vanaf Park Oog in Al vertrokken langs het Merwedekanaal en daarna het Amsterdam-Rijnkanaal richting Zuilen. Door Zuilen heen langs Fort aan de Klop en de atletiekbaan de stad uit. Via Maarssen en het Amsterdam-Rijnkanaal was ik vervolgens na 17,63km weer terug.

Opvallend was hoe enorm constant ik liep! 4:05/6/7/8/km, zonder uitzondering gedurende 14km! De laatste paar kilometer besloot ik om lekker aan te zetten en de hartslag wat omhoog te gooien aangezien daar -ik zat steeds rond de 158- zeker nog ruimte voor was. Ook de laatste drie volle kilometers gingen super constant in 3:55/km zonder uitzondering! Na nog wat extra aanzetten op de laatste 600m was ik weer terug in Park Oog in Al. Hartslag was ook prima in orde!

Morgen waarschijnlijk een bosloop in Bilthoven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *