Goed nieuws, zeilen en 10km lopen

Goed nieuws!

Vanmorgen eerst goed nieuws van GPSshop.nl over mijn Garmin Forerunner 305. Gistermiddag had ik (weer) gebeld wanneer ik hem eindelijk kon verwachten. Inmiddels is het ruim 5 weken geleden dat ik ‘m heb opgestuurd en het was de tweede keer in (zeer) korte tijd dat hij kapot was..! Vandaag zou ik worden teruggebeld maar ik kreeg in plaats daarvan al om 9:35 het volgende bericht in mijn mailbox:

Je product zal vandaag naar je worden verzonden, zodat je het naar verwachting morgen in huis hebt.

– GPSshop.nl

Nog beter! Vanaf morgen weer trainen met hartslag en directe feedback op afstand en snelheid! Ook de cadanssensor op mijn racefiets kan getest gaan worden. Leuk!

Zeilen

Ook een sport natuurlijk! Welliswaar absoluut niet op de manier waarop ik het doe, maar met een lekker windje viel er vandaag toch goed te zeilen op Loosdrecht. Ik heb RunKeeper even mee laten draaien en kwam op het volgende gezigzag uit, met bijbehorende chillfoto’s van het dobberen onderweg. Lekker!

Hardlopen

Natuurlijk ook nog getraind! Mijn vaste 10km ronde gepakt en lekker snel afgewerkt. In 39:28 (3:57/km) was ik rond. Bij thuiskomst even checken en -jawel- met 3 hele seconden verschil is dat een 10km trainings-PR. Vanaf morgen weer lopen met de Forerunner, dan weet ik ook waar ik sta met (rust)hartslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *