Overzicht juli 2010

Juli 2010. De maand dat ik voor het eerst 250km in één maand liep. De maand dat ik mijn PR op de halve marathon flink aanscherpte. De maand dat ik weer op de racefiets zat! De maand dat mijn Forerunner 305 terug was van reparatie, maar niet voor lang..

Hardlopen

Vaker, verder en harder gelopen dan in de voorgaande maanden. Nog steeds een mooie stijgende lijn (hartslag, calorieverbruik en hoogtemeters zijn uit het verband ivm kapot horloge)!

Hardloophoogtepunt: een nieuw PR op de halve marathon (1:22:46)!

Wielrennen

Deze maand de lange versie van de Veenendaal – Veenendaal toertocht gefietst. Waar ik eind april 2010 nog heel veel moeite had op de 105km variant fietste ik nu -ok, ook doodop aan het eind- de 135km variant samen met Vincent!

De andere wieleractiviteit bestond uit twee keer een veredeld “verplaatsingsritje”, waarbij de snelheid wel hoger lag dan ik normaal fiets, richting de 30km/h.

De focus blijft op het lopen liggen, maar het wielrennen is toch ook wel erg leuk. Komende week komt er weer een rit aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *