Verkoelende regen langs de Vecht (17km training)

Vanavond uit mijn werk direct de schoenen aan, waardoor ik om 18:30 opgewarmd in het park stond. Nog even een keer mijn 17,6km rondje gelopen voordat ik zaterdag de halve marathon loop van Lauwersoog naar Ulrum. Het lopen ging prima en onderweg werd ik nog blij verrast door een hele kleine -verfrissende- bui! De training zelf ging in 1:11:49 (4:04 min/km – 14,75km/h), een prima snelheid zo in de voorbereiding!

Vandaag ook slecht nieuws over mijn Garmin Forerunner 305..

Hierbij laten wij je weten dat je retourzending met retournummer ###### nog in reparatie is bij de fabrikant. Wij doen ons uiterste best om de afhandeling te bespoedigen en vragen om je geduld. – GPSshop.nl

Daar baal ik flink van, want ik hoopte er toch echt zaterdag weer mee te gaan lopen. Inmiddels is het alweer 3 weken geleden dat ik er voor het laatst mee liep. Erg vervelend!

Met mijn maandtotaal -doel: 250km- ben ik wel lekker op weg, morgen nog een 14km training, donderdag en vrijdag rust en dan zaterdag de 250e kilometer van juli lopen tijdens de halve marathon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *