Maartensdijkse Bos (17km training)

Gisteren aan het begin van de middag sprong ik in de auto naar Bilthoven voor een training in de bossen. Ik had nog 6km goed te maken, omdat ik donderdag had verzaakt om te gaan trainen. Deze ronde van 17,22km liep ik vorige week ook al een keer, toen in 1:09:56. Gisteren had ik er 14seconde meer voor nodig: 1:10:10, zo’n 14,8km/h.

Het lopen gaat nog steeds erg lekker, waarbij de langere afstanden me eigenlijk behoorlijk goed afgaan. Ik kan lekker op een relatief hoog tempo door blijven lopen zonder dat het echt veel zwaarder wordt: een mooi balans tussen snelheid en uithoudingsvermogen dus! Wat betreft mijn maanddoel van 250km zit ik ook op de goede weg. Nog 61km te gaan, zonder de 10km die vandaag nog op het programma staat


2 thoughts on “Maartensdijkse Bos (17km training)

 1. Gert

  Grappig, dat rondje grenst aan mijn trainingsgebied! Ik loop meestal het gebied Pijnenburg, dat is bij mij om de hoek.

  Reply
  1. Maarten Post author

   Wie weet kom ik daar nog eens als ik mijn duurlopen nog wat verder uit ga breiden met het oog op de marathon van A’dam in oktober! Sowieso een heerlijke omgeving om te lopen!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *