14km training door De Meern

Eén van mijn vaste trainingsrondjes: makkelijk te lopen vanuit park Oog in Al -waar ik een paar straten vandaan woon-, past net binnen het uur en je hoeft maar twee keer een straat over te steken. De route is niet zo heel boeiend want die gaat langs een kanaaltje, een doorgaande weg en de spoorlijn tussen Utrecht en Woerden. Desalniettemin loop ik de route bijna elke week wel een keer!

Vandaag dus ook de schoenen weer aangetrokken en ervoor gegaan, nadat ik gisteren uiteindelijk niet meer gelopen had en ik dus 10km in te halen heb op mijn maanddoel. Ik liep met een snelheid die net onder de 15km/h lag en was na 57:19 klaar. Morgenochtend een wat langere loop in de bossen bij Bilthoven. ‘s Middags kijken bij het -ja, echt- Red Bull Fierste Fierljepper evenement in Utrecht..!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *