10km training, nog steeds zonder horloge

Van mijn Garmin Forerunner 305 nog steeds geen bericht, die is nog wel voor reparatie. Neemt natuurlijk niet weg dat er gewoon getraind moet worden om aan de kilometers te komen! Na eergisteren een rustdag heb ik gisteren (woensdag) weer een lekkere 10km training afgewerkt over mijn vaste ronde. Opvallend was dat ik de eerste 5km in 20:44 liep terwijl de tweede 5km beduidend sneller ging: 19:32. Ik weet niet waar het precies aan ligt, het voelde als een vergelijkbare inspanning.

Voor mijn maandtotaal ben ik nog op de goede weg. De komende week (t/m woensdag) moet ik elke dag 10km lopen, ik kom dan met de halve marathon die ik op 31 juli in Groningen (Lauwersoog – Ulrum) loop precies uit op de gewenste 250km in de maand juli en pak ik ook nog twee rustdagen voor de wedstrijdloop van zaterdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *