43km fietsen om te zeilen!

Het was vandaag -alweer, de zomer is zo slecht nog niet tot nu toe- een heerlijke dag om buiten te zijn! Vanmorgen om 12:00 op de racefiets gesprongen voor een relatief korte rit naar Loosdrecht waar ik zou gaan zeilen met mijn ouders. Op de heenweg twee open bruggen meegepakt maar toch in 45 minuten 21 kilometer afgelegd. De terugweg ging, na een topmiddag, niet veel langzamer! 

Helaas wel de tour gemist vandaag, ik hoopte op tijd thuis te zijn voor de laatste beklimming maar dat zat er niet in. Ook mijn voorgenomen intervaltraining (hardlopen) van vanavond heb ik laten schieten, ik had tijdens het fietsen toch weer last van de aanhechting van mijn knie en bovenbeen (linkerkant): even rustig aan dus! Morgen weer een dag..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *