17km training in het bos

Vanmorgen weer naar Bilthoven gegaan om mijn duurloop van vandaag in het bos af te kunnen werken. De temperatuur was erg aangenaam -vergeleken met de laatste paar weken- en door de regen was de ondergrond in het bos weer lekker zacht geworden.

Ik liep een rondje van 17,22km wat ik eerder een keer met mijn Forerunner gelopen had, eind april. Toen had ik bijna 1:14 nodig voor de afstand die ik vandaag in 1:09:56 af wist te leggen (14,8km/h).

Het lopen ging erg lekker en makkelijk. Ik had zeker nog veel over aan het eind en heb nooit echt lopen hijgen. Een goed teken!

Vanavond/nacht breng ik in Leiden door met twee studiegenoten. Waarschijnlijk zal -minimaal- de trainingsarbeid van vandaag weer een beetje teniet worden gedaan.. Morgen rustdag, zaterdag loop ik van Utrecht naar Cothen waar we bij de ouders van m’n vriendin gaan BBQen, een mooie loop van ruim 21km!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *