Weer even op gang komen..

Gisteravond, toen de temperatuur eindelijk een beetje daalde, heb ik na 4 dagen rust de training weer opgepakt. Met mijn Garmin Forerunner 305 weer om de arm want die kwam maandagmiddag terug met de post (zaterdag had ik de postbode gemist). De eerste 5km ging erg lekker (4:03min/km – 14,9km/h) terwijl ik juist heel rustig weg ging. Na 5km kreeg ik echter -weer, het is niet de eerste keer- last van een verkrampte kuit (rechts). Een heel irritant gevoel waarbij mijn kuit, met name aan de zij- en voorkant, steeds stijver lijkt te worden. Hierdoor gaat alle souplesse in mijn lopen verloren wat (vandaag) ook goed te voelen is aan mijn knieën en tevens zorgt voor flink teruglopende snelheden. Hopelijk gaat het volgende keer weer lekkerder! De eerste 5km geven in elk geval goede moed met het oog op conditieverlies door mijn verkoudheid: dat valt allemaal wel mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *