Vier dagen niet trainen

Afgelopen woensdag kwam er tegen de avond een lichte keelpijn opzetten. Dit resulteerde uiteindelijk in een nacht slecht slapen omdat de keelpijn alleen maar erger werd. Donderdag zou ik gaan fietsen met een collega maar dat moest ik afzeggen. Vrijdag en zaterdag ging het steeds een beetje beter en zaterdagavond dacht ik wel weer te kunnen trainen. Na 10 minuten ben ik echter teruggegaan naar huis vanwege een “kloppend hoofd” en wat kortademigheid, leek me niet verstandig om daar mee door te lopen. Voor de zekerheid even temperatuur opgenomen en voor het eerst in 10 jaar heb ik weer eens lichte koorts (38,5). Vandaag gaat het eigenlijk weer veel beter maar hou ik me nog even rustig. Hopelijk morgen weer trainen!

Mijn Forerunner 305 is nog niet terug: ik heb de postbode gemist zaterdag omdat ik aan varen was op Loosdrecht. Er zijn vervelende manieren te bedenken om je gadgets nog twee dagen te moeten missen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *