17,5km training, tussen de buien door

Met al die regen vandaag was het even een uitdaging om het juiste moment te vinden maar uiteindelijk heb ik droog kunnen lopen! Daardoor wel iets te warm gekleed met mijn regenjasje en petje maar dat mocht de pret niet drukken. Een mooie loop langs het Amsterdam-Rijnkanaal (harde wind tegen!) en daarna terug langs de Vecht door Oud Zuilen (wind mee, lekker!). Uiteindelijk precies 14km/h gelopen met een gemiddelde hartslag van (slechts) 153 BPM. Twee weken terug had ik voor precies dezelfde prestatie 160 BPM nodig! Van het fietsen van vrijdag had ik geen last meer, goed hersteld dus gisteren.

Vandaag liep ik tevens de 200e kilometer van de maand mei! Volgens mij heb ik nog nooit zoveel gelopen in een maand! Morgen een maandoverzicht (spannend hé!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *