Nieuwe loopjes op de planning

De inschrijving voor de Singelloop van Utrecht (10km) is weer geopend, die is dus meteen maar weer toegevoegd aan mijn agenda! Daarnaast natuurlijk ook dit jaar weer de Dam tot Damloop! Komende donderdag loop ik de 10km tijdens de Golden Ten in Delft, weer eens een nieuwe locatie om te lopen. Aan het “eind van het jaar” staat voor half oktober de marathon van Amsterdam nog op de agenda. De €55 (!) hebben ze daar reeds voor afgeschreven dus ik zal ‘m lopen ook!

Daarnaast kwam ik net, via een tip op een forum, een mooie loop over de Utrechtse Heuvelrug tegen die volgende weekend, zaterdag 15 mei, plaatsvindt. Je kunt daar 10, 15 en 25km lopen: een mooi moment om weer eens een lange afstand te doen! Ik heb me dus ingeschreven voor de 25km en hoop daar volgende week een mooie tijd te kunnen lopen. De Utrechtse Heuvelrug betekent natuurlijk wel dat er een beetje geklommen moet worden..

Gelukkig hebben ze er wel voor gezorgd dat er na 20km alleen nog maar wordt afgedaald! Ook is 80% van het parcours over bospaden, wat voor mij nog steeds veel lekkerder loopt dan asfalt. Goeie hoop op een leuke middag dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *