Overzicht april 2010

De eerste volle trainingsmaand van 2010 zit erop! Resultaat: 168km hardgelopen (1,5x PR gelopen) en 330km fietsen.

De hardloopschoenen heb ik ruim 12 uur aangehad terwijl er ruim 13 uur een zemen lap tussen mijn kont en een zadel zat. Bij het hardlopen heb ik twee PR’s gelopen waarbij ik vooral erg blij ben met de 10km die onder de 40 minuten ging (39:53). De 5km had ik nog nooit gelopen dus dat was automatisch een PR. Een PR dat binnenkort maar eens aangescherpt moet worden aangezien ik sterk het vermoeden heb dat het parcours niet lang genoeg was (4,9km). Desalniettemin leuk om een keer meegelopen te hebben op die afstand plus dat het een verbetering van dit “PR” een extra uitdaging maakt!

Een overzicht van de afgelopen maand met nog wat statistieken!

Hardlopen

Wielrennen

Bedankt voor het lezen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *